Σελίδες

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα

dreams_come_true
Θέλετε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα; Θέλετε περισσότερα από την ζωή σας; Πρέπει πρώτα από όλα να έχετε την θέληση να πολεμήστε για τα θέλω σας. Προσπαθήστε να είστε πρόθυμοι και δυνατοί.
Στο δρόμο προς την επίτευξη των στόχων σας χρειάζεται αποδοχή και θέληση να κάνετε πράξη την υπέρβαση και να έρθει η αλλαγή. Στην συνέχεια ορίστε με ευκρίνεια τον στόχο σας. Φροντίστε να μην είναι ουτοπικός και να ταιριάζει με τον χώρο και τον χρόνο που θέλετε να τον υλοποιήσετε. Μην ξεκινάτε ταυτόχρονα πολλά καινούργια πράγματα, θα σας αποσπάσουν και δεν θα μπορείτε να ανταποκριθείτε σε όλα.
Στην πορεία για την πραγματοποίηση των ονείρων σας θα βρεθούν εμπόδια και θα υπάρχουν δυσκολίες. Θα υπάρχουν διάφορες αντιστάσεις που πολλές θα προέρχονται από τον παλιό σας εαυτό που έχει βολευτεί στην κατάσταση και δεν επιθυμεί καμία αλλαγή. Ίσως νιώσετε φόβο, ίσως νιώσετε ότι δεν τα καταφέρνετε. Μην ανησυχείτε! Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει και αυτά τα συναισθήματα. Μπορεί να είναι λίγο τρομακτικό αλλά είναι απόλυτα φυσιολογικό, έτσι εξελισσόμαστε και βελτιωνόμαστε. Ακόμη και μέσα από τους φόβους σας θα γνωρίσετε τον εαυτό σας. Αυτή η διαδικασία διαμορφώνει τον νέο σας χαρακτήρα. Να είστε έτοιμοι να ελιχθείτε, να είστε ευέλικτοι, να είστε έτοιμοι να ανανεωθείτε και να προσαρμοστείτε στις καταστάσεις ώστε να έρθει η επιτυχία. Απολαύστε λοιπόν τον δρόμο και την προσπάθεια σας.
Για να κάνετε τους στόχους σας πραγματικότητα αποδεχτείτε τις αδυναμίες σας και αποδεχτείτε τις αποτυχίες σας. Στο τέλος της ημέρας, η επιτυχία θα έρθει. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς τι χρειάζεται για να είστε ευτυχισμένος. Μην υποκλιθείτε στις αρνητικές σκέψεις, τα ηττοπαθή λόγια και στους φόβους τους δικούς σας αλλά και των άλλων. Η πραγματική επιτυχία έρχεται αν παντρέψετε την σκέψη σας με την καρδιά και την διαίσθησή σας. Το αποτέλεσμα αυτής της χημείας σίγουρα θα σας οδηγήσει στην ευτυχία και στην επίτευξη των ονείρων σας. Χαμογελάστε και γεμίστε την καρδιά σας με ελπίδα. Στηρίξτε τα όνειρα σας, τις επιθυμίες και τους στόχους σας.
… Προχωρείστε μπροστά…. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε στη ζωή σας είναι να ακολουθήσετε τη διαίσθηση σας. Πάρτε ρίσκα. Διεκδικήστε τα όνειρά σας.
Το Κλειδί της Σκέψης – tokleidi.wordpress.com
Βιβλιογραφία: Στόχοι, Brian Tracy, Εκδ. Αλκυών
Πηγή: http://www.tokleidi.com/2013/06/kante-ta-oneira-sas-pragmatikotita/?utm_content=buffer72765&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου